Auto blinderen Leiden

Auto blinderen Leiden

Laat uw auto blinderen in Leiden en maak een afspraak bij Style M. We maken als specialist in het aanbrengen van raamfolies op auto’s en gebouwen gebruik van de kwalitatief hoogwaardige zonwerende raamfolies van het merk Sungard. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor autobelettering en -reclame, carwrapping, autostriping en design en lakbescherming.

Voordelen van geblindeerde ramen

Uw auto blinderen in Leiden heeft meer voordelen dan dat het er alleen mooi uit ziet. Zonwerende raamfolie heeft verschillende voordelen voor uw interieur, veiligheid en comfort. Zo voorkomt raamfolie:

  • verkleuring van uw interieur
  • versplintering van glas bij ongeval of inbraak wat weer letsel en schade kan voorkomen
  • inbraak door minder inbraak en meer privacy
  • verblinding door achteropkomend verkeer
  • onnodig hoog brandstofverbruik door de airconditioning

Vakkundige montage

Bij de montage volgen wij de voorschriften van de leveranciers. Zij weten immers het beste hoe hun raamfolies verwerkt moeten worden. De garantie is daar ook op afgesteld. Wij monteren het raamfolie zonder bellen, vouwen of naden door montage in losse delen. Voor de achterruit gebruiken wij een speciale montagetechniek waarbij de raamfolie in een keer op de bolle achterruit geplaatst wordt.

Auto blinderen LeidenContact

Wilt u uw auto blinderen in Leiden bij Style M? Vraag dan nu een gratis offerte aan op de website. U kunt hier ook een vraag en uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons even opbellen maar omdat we veel onderweg zijn, kunnen we niet altijd de telefoon aannemen. laat daarom altijd een berichtje achter, dan bellen we u zo snel mogelijk even terug.