Auto blinderen Zoetermeer

Auto blinderen Zoetermeer

Uw auto blinderen in Zoetermeer of omgeving? Dat kan bij Style M. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende folie op auto’s en gebouwen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor autobelettering en -reclame, carwrapping, autostriping en design en lakbescherming. We zijn een klein bedrijf waardoor we flexibel, snel en efficiënt kunnen werken. We hebben geen onnodige overheadkosten en dat ziet u terug in de prijs.

Op locatie

Heeft u interesse in uw auto te blinderen in Zoetermeer maar heeft u eigenlijk geen tijd? Dat is geen probleem voor Style M. Wij werken namelijk vooral op locatie. Dat scheelt u weer halen en brengen want we komen gewoon naar het adres dat u ons opgeeft. Dit kan bij u thuis zijn maar ook op uw werk, bij familie of waar dan ook. Van te voren kunnen we u een indicatie geven van de tijd die we nodig denken te hebben. En als we toch in onze werkplaats moeten zijn dan hebben we voor klanten binnen een straal van 10 km rond Alphen aan den Rijn een haal- en brengservice.

Auto blinderen ZoetermeerGratis offerte

Wilt u uw auto blinderen in Zoetermeer bij Style M? Vraag dan nu een gratis offerte aan op de website. U kunt hier ook een vraag en uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons even opbellen maar omdat we veel onderweg zijn, kunnen we niet altijd de telefoon aannemen. laat daarom altijd een berichtje achter, dan bellen we u zo snel mogelijk even terug.