Carwrapping Zoetermeer

Carwrapping nabij Zoetermeer: voor een make-over van uw auto

Op zoek naar carwrapping nabij Zoetermeer? Dan bent u bij Style M aan het juiste adres. Style M is een jong en flexibel bedrijf maar wel met 25 jaar ervaring in de sign business. Met car wrapping laten wij ons van onze meest creatieve kant zijn om uw auto een compleet nieuwe look te geven.

carwrapping zoetermeer

Carwrapping, wat is dat?

Carwrapping betekent het inpakken (van het Engelse wrappen) van de auto. Bij deze techniek wordt de auto geheel bekleed met folie. Dit folie wordt weer voorzien van kleuren en bepaalde designs. Zo is het mogelijk om accenten aan te brengen in mat zwart of zilver of bijvoorbeeld het dak een carbonlook te geven. Alles is mogelijk dus gebruik uw creativiteit om een compleet nieuwe unieke look voor uw auto te maken. Uiteraard adviseren wij u graag over mogelijkheden van carwrapping nabij Zoetermeer. We brainstormen met u over uw ideeën en borduren daar op verder om samen met u een uniek ontwerp te maken.

Waarom carwrapping?

Carwrapping nabij Zoetermeer heeft veel voordelen ten opzichte van spuitwerk. Met het folie wordt de lak van uw auto beschermd waardoor de lak niet verkleurt. Ook is het folie bestendig tegen krassen. Het is gemakkelijk te verwijderen dus als u uw auto wilt verkopen, haalt u het folie er weer af en in uw auto weer als nieuw. Ook als u uitgekeken bent op uw ontwerp dan halen we het folie er af en brengen een nieuw ontwerp aan. Carwrapping is daarmee ook een stuk voordeliger dan spuitwerk.

   Contact         Referenties