Raamfolie auto laten aanbrengen

Raamfolie op auto laten aanbrengen door Style M

Wilt u raamfolie op uw auto laten aanbrengen? Maak dan een afspraak bij Style M in Alphen aan den Rijn. Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange ervaring met raamfolies. Bij de montage houden wij ons aan de voorschriften van de leveranciers. Zo gebruiken wij een speciale montagetechniek waarbij het raamfolie in een keer wordt aangebracht op een bolle autoruit. U herkent ons vakmanschap aan het ontbreken van bellen, vouwen en naden.

raamfolie auto laten aanbrengen

Voordelen van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie op uw auto laten aanbrengen heeft verschillende voordelen voor uw interieur, veiligheid en comfort. Zo voorkomt raamfolie:

  • Verkleuring van uw interieur
  • Versplintering van glas bij ongeval of inbraak wat weer letsel en schade kan voorkomen
  • Inbraak door minder inbraak en meer privacy
  • Verblinding door achteropkomend verkeer
  • Onnodig hoog brandstofverbruik door de airconditioning

Passagiers achterin hebben door het raamfolie een stuk minder last van de zon en meer privacy tegen inkijk.

Achteraf montage van zonwerende raamfolie

Deze voordelen hebben alleen betrekking op achteraf gemonteerde raamfolie. Sommige auto’s worden in de fabriek al voorzien van getinte ramen. Dit betreft een verflaagje en heeft dus geen functie. Het is puur voor de sier.

 

Style M is gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende folie op auto’s en gebouwen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor autobelettering en -reclame, carwrapping, autostriping en design en lakbescherming. We zijn een klein bedrijf waardoor we flexibel, snel en efficiënt kunnen werken. We hebben geen onnodige overheadkosten en dat ziet u terug in de prijs.
Wilt u raamfolie op uw auto laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact         Referenties