Raamfolie Utrecht

Raamfolie nabij Utrecht op auto’s, gebouwen of woningen

Op zoek naar raamfolie nabij Utrecht en omgeving? Dan bent u bij Style M aan het juiste adres. Style M is gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige zonwerende raamfolies op auto en gebouwen.

Raamfolie UtrechtRaamfolie op auto’s

Het gebruik van raamfolie op auto’s is steeds meer in opkomst. Werd het eerst vooral gebruikt om te zon te weren, tegenwoordig is het ook een manier om de schoonheid van de auto te accentueren. Natuurlijk kunt u uw auto hiermee een compleet eigen identiteit geven. Raamfolie is dus niet enkel bedoeld als zonwering!

Zonwerende raamfolie in uw auto, biedt vele voordelen, waaronder:

  • Het voorkomt voortijdig verkleuren van bekleding
  • Het beschermt het dashboard, audio installatie en akoestiek
  • Het voorkomt dat de bestuurder verblind wordt door de verlichting van achteropkomend verkeer.

Raamfolie houdt de schittering in beeldschermen tegen zonder dat het daglicht wordt geweerd. Hierdoor kan het uitstekend gebruikt worden in een bedrijfsmatige omgeving. Toch wordt raamfolie nabij Utrecht en omstreken ook steeds vaker in auto’s en woningen gebruikt. Hiervoor gelden immers dezelfde voordelen.

Bij raamfolie denkt men al snel aan spiegelend folie. Hier houdt niet iedereen van en het is ook niet altijd mogelijk in verband met overlast bij omliggende gebouwen. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten raamfolie’s. Bent u op zoek naar raamfolie nabij Utrecht en omstreken? Maak dan een afspraak met Style M en laat u informeren over de mogelijkheden.

   Contact         Referenties