Raamfolie zonwering

Raamfolie zonwering zit vol voordelen

Warme auto’s en een verkleurd interieur zijn verleden tijd met raamfolie zonwering van Style M.

Voordelen raamfolie

Zonwerende raamfolie heeft vele voordelen. Het accentueert de schoonheid van de auto en geeft het een eigen identiteit. Toch is het geen mode-verschijnsel maar heeft raamfolie zonwering ook vele functionele voordelen.

Raamfolie:

  • Voorkomt verkleuring van het interieur
  • Bescherming van dashboard en audio installatie
  • Voorkomt verblinding van achteropkomend verkeer
  • Vermindert de kans op inbraak door minder inkijk
  • Besparing van brandstof door minder airco in koelere auto
  • Voorkomt versplintering van glas bij ongeval of inbraak wat weer letsel kan voorkomen

raamfolie zonwering

Achteraf monteren

De voordelen van raamfolie zonwering gelden alleen voor achteraf gemonteerd folie. Sommige auto’s worden afgeleverd met een getinte laag. Dit ziet er mooi uit maar omdat het slechts een verflaag is, heeft het geen enkele functie.

Sungard

Style M maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen van gerenommeerde leveranciers. Voor raamfolie zonwering wordt gebruik gemaakt van Sungard raamfolie. Voor de montage houden wij ons aan de voorschriften van de leveranciers. Door de speciale montagetechniek blijft het folie vrij van bubbels, vouwen en naden. Daarin herkent u ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring.

Op locatie

Style M heeft voor klanten binnen een straal van 10 kilometer van Alphen aan den Rijn een haal- en brengservice. Overleg en werkzaamheden worden uitgevoerd daar waar het u als klant goed uitkomt. Style M werkt daarom vrijwel altijd op locatie.
Naast raamfolie zonwering kunt u bij Style M ook terecht voor autoreclame en -belettering, autostriping en design, lakbescherming en carwrapping.

   Contact         Referenties