Ramen blinderen Zoetermeer

Ramen blinderen Zoetermeer

Uw ramen blinderen in Zoetermeer of omgeving? Dat kan bij Style M. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende folie op auto’s en gebouwen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor autobelettering en -reclame, carwrapping, autostriping en design en lakbescherming.

Voordelen van Sungard raamfolie

Geblindeerde ramen hebben veel voordelen. Zo is de door ons geleverde Sungard raamfolie:

  • Zonwerend
  • Warmtewerend
  • UV-werend
  • Veiligheid verhogend

Gevolgen van UV straling voor uw interieur

UV straling is slecht voor het interieur van uw auto. Het valt niet direct om maar als u het interieur van een paar jaar oude auto vergelijkt met een nieuwe auto dat is het verschil duidelijk zichtbaar. Leer kan verkleuren en gaan barsten, kunststof wordt broos en vaal en stoffen bekleding verkleurt en wordt dof en vaal. Laat uw ramen blinderen in Zoetermeer met Sungard zonwerende raamfolie en voorkom veroudering van uw interieur. De raamfolie absorbeert minstens 99% van alle schadelijke UV straling.

Daarnaast kan het raamfolie zorgen voor ruim 65% minder stralingswarmte. Hierdoor blijft de auto koeler en hoeft de airco minder hard te werken. Dit zorgt weer voor brandstofbesparing.

Ramen blinderen ZoetermeerAfspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het ramen blinderen in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar of via e-mail. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. We werken zoveel mogelijk op locatie. Dat scheelt u in het halen en brengen van uw auto.