Ramen tinten Leiden

Ramen tinten Leiden

Wilt u uw ramen tinten in Leiden? Dan bent u bij Style M aan het juiste adres. Als specialist in raamfolies krijgt u bij ons kwaliteit. We gebruiken voor het ramen tinten in Leiden het hoogwaardige zonwerende folie van Sungard.

In de montage herkent u de vakman

U herkent ons vakmanschap in de montage van onze raamfolies.  Bij de montage volgen wij de voorschriften van de leveranciers. Zij weten immers het beste hoe hun raamfolies verwerkt moeten worden. De garantie is daar ook op afgesteld. Wij monteren het raamfolie zonder bellen, vouwen of naden door montage in losse delen. Voor de achterruit gebruiken wij een speciale montagetechniek waarbij de raamfolie in een keer op de bolle achterruit geplaatst wordt.

Ramen tinten Leiden

Geen onnodige overheadkosten

Style M is een jong bedrijf maar wel met 25 jaar ervaring in de signbranche. We zijn klein waardoor we snel, flexibel en efficiënt werken. Dat we geen onnodige overheadkosten hebben, ziet u terug in de prijs. We werken zoveel mogelijk op locatie. Dat scheelt u weer in het halen en brengen van uw auto voor het ramen tinten in Leiden. Mochten we toch in onze eigen werkplaats moeten werken dan hebben we een gratis haal- en brengservice voor klanten binnen een straal van 10 kilometer rond Alphen aan den Rijn.

Bericht achterlaten

Laat uw ramen tinten in Leiden bij Style M en maak een afspraak. U kunt een gratis offerte aanvragen via de website. Ook kunt u via het contactformulier een bericht achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.