Ramen tinten Zoetermeer

Laat uw ramen tinten in Zoetermeer

Laat uw ramen tinten vlakbij Zoetermeer bij Style M. Getinte ramen geven uw auto een hele andere uitstraling. Uw ramen tinten in Zoetermeer gebeurt met verduisterend raamfolie van Sungard.

Voordelen van getinte ramen

Het aanbrengen van deze zonwerende raamfolie op uw auto heeft verschillende voordelen voor uw interieur, veiligheid en comfort. Zo voorkomt raamfolie:

  • verkleuring van uw interieur
  • versplintering van glas bij ongeval of inbraak wat weer letsel en schade kan voorkomen
  • inbraak door minder inbraak en meer privacy
  • verblinding door achteropkomend verkeer
  • onnodig hoog brandstofverbruik door de airconditioning

Passagiers achterin hebben door het raamfolie een stuk minder last van de zon en meer privacy tegen inkijk. Het folie beschermt uw dashboard, audio installatie en akoestiek.

Deze voordelen gelden alleen wanneer het achteraf gemonteerd wordt. De getinte ramen die af fabriek worden geleverd zien er mooi uit maar het is in feite alleen maar een verflaagje.

Ramen tinten Zoetermeer

Over Style M

Style M is gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende folie op auto’s en gebouwen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor autobelettering en -reclame, carwrapping, autostriping en design en lakbescherming. We zijn een klein bedrijf waardoor we flexibel, snel en efficiënt kunnen werken. We hebben geen onnodige overheadkosten en dat ziet u terug in de prijs.

Maak een afspraak bij Style M

Laat uw ramen tinten in Zoetermeer bij Style M. Maak vandaag nog een afspraak. U vindt onze contactgegevens op de website. We werken zoveel mogelijk op locatie wat u weer scheelt in halen en brengen.