Sungard

Sungard: mooi functioneel

Geef de zon geen kans in uw auto met raamfolie van Sungard. Style M uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in zonwerende raamfolies op voertuigen.

Zonwering

Raamfolie geeft uw auto een mooie uitstraling maar naast het mooie heeft Sungard raamfolie ook functionele voordelen. Zo kan het raamfolie zorgen voor ruim 65% minder stralingswarmte. Hierdoor blijft de auto koeler en hoeft de airco minder hard te werken. Dit zorgt weer voor brandstofbesparing. Daarnaast is er minder inkijk in de auto. Dit verkleint de kans op inbraak. Voor passagiers achterin is er meer privacy en bovendien ook minder last van de zon.

sungard

Interieur

Door het raamfolie op de auto schijnt de zon minder fel naar binnen. Dit voorkomt verkleuring van uw interieur. Leer kan verkleuren en gaan barsten, kunststofdelen worden broos en stof kan vaal worden. Zonde en onnodig want met Sungard raamfolie wordt minimaal 99% van de schadelijke uv stralen geabsorbeerd.

Veiligheid

Bij een ongeval of inbraak versplinteren de ramen in duizenden stukjes. Dit kan verwondingen veroorzaken of auto en interieur beschadigen. Sungard raamfolie zorgt er voor dat de glassplinters bij elkaar blijven. Dit kan letsel voorkomen en inbrekers halen ook nog wel eens af als blijkt dat de ruit niet direct versplintert uit elkaar valt.

Style M

Style M is een klein maar flexibel sign bedrijf. U kunt naast zonwering voor auto’s ook terecht voor raamfolie op gebouwen, autoreclame, auto belettering, autostriping, lakbescherming en carwrapping. Style M gebruikt een speciale montagetechniek waarbij raamfolie direct op een bolle achterruit wordt geplakt. Geen bellen, vouwen of naden maar echt vakmanschap.

   Contact         Referenties